Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Çukurova’da 23 Nisan coşkusu

Çukurova’da 23 Nisan coşkusu

Çukurova’da 23 Nisan coskusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ni Çukurovalilar balkonlarda ellerinde bayraklarla yasadi. Çukurova Belediyesi otobüsünden yükselen marslara Çukurovalilar balkonlardan eslik ederken, tüm evlere asilan Türk Bayraklari ile ilçe kirmizi beyaza boyandi. Saat 21:00’i gösterdiginde otobüsün üzerine çikan Baskan Soner Çetin, vatandaslarla birlikte Istiklal Marsi’ni söyledi.

Çukurova’da bu 23 Nisan bir baska coskuya sahne oldu. Çukurova Belediyesi’nin otobüsü marslarla vatandaslari costururken, saatler 21:00’i gösterdiginde tüm ilçe Istiklal Marsi ile inledi.

Koronavirüs salgini dolayisiyla uygulanan sokaga çikma yasagi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’ndaki coskuyu önleyemedi. Çukurova Belediyesi’nin otobüsü gün boyu ilçenin sokaklarinda marslarla vatandaslari costurdu. Otobüsten yükselen marslara Çukurovalilar ellerinde bayraklarla eslik ederken ortaya güzel görüntüler çikti.

Balkonlara çikan vatandaslar coskuyla 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramini kutladi ve sokaga çikma yasaginin coskuya engel olmadigini gösterdi. Çukurova’daki tüm binalara asilan Türk Bayraklariyla ilçe adeta kirmizi beyaza büründü.

BASKAN SONER ÇETIN DE KATILDI

Saatler 21:00’i gösterdiginde Çukurova’da cosku zirveye çikti. Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, otobüsün üzerine çikarak Istiklal Marsi’ni vatandaslarla birlikte büyük bir coskuyla söyledi. Istiklal Marsi öncesi Büyük Önder Atatürk ve sehitler için 1 dakikalik saygi durusunda bulunuldu.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinin ardindan vatandaslar Baskan Soner Çetin’e büyük sevgi gösterisinde bulundu. Ardindan yapilan havai fisek gösterileri de bu coskulu kutlamalara renk katti. Böylece sokaga çikma yasagina karsin Çukurovalilar 23 Nisan’in 100. Yilini büyük bir cosku ve katilimla kutlamis oldu.



Anahtar Kelimeler:
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli